8.1.2011

Pekoni-herkkusienipasta

Helppoa, nopeaa ja tietysti, ihanan rasvaista ja kermaista ;) Pekoni ei hirveästi mausteita tarvitse, suolan kanssa kannattaa olla tarkka! Annoksen päälle vielä ripaus mustapippuria myllystä (jota kuvassa ei ole koska kokki oli nälkäinen ja ahmi puolet annoksesta ennen kuin tajusi lisätä pippuria annoksen päälle).



2 pkt pekonia (á 140g)
3 jumbo herkkusientä
1 sipuli
2 prk ruokakermaa
mustapippuria
paprikajauhetta
valkosipulijauhetta
(suolaa)

Lisäksi pennepastaa.

Pilko sipuli, herkkusienet ja pekonit. Laita pekonipalat kylmälle pannulle ja pannu päälle. Paista pekoneita n. 5 minuuttia. Lisää sipulit, paista pari minuuttia ja lisää herkkusienet. Kun herkkusienet ovat hieman pehmenneet, lisää kerma ja mausteet. Anna hautua muutoma minuutti kannen alla, tarkasta maku. Sotke lautaselle pastan kanssa sekaisin ja eikun syömään :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti