15.1.2011

Makarooni-tonnikalamössö



Tai hienommalta nimeltään, Pirkka Ruokalehden mukaan, Tonnikala-makaroonigratiini. Kasvikset jäi tästä versiosta pois, koska pakastesellaiset ovat pahoja eikä rakas mieheni arvosta uunissa muhineitakaan kasviksia.

Ainekset
5dl makaroonia
1 kasvisliemikuutio
2 tölkkiä tonnikalaa
1 sipuli
valkosipulia
1 prk yrtti-tomaattimurskaa
suolaa
mustapippuria
turaus ketsuppia

1pss emmental-mozzarella juustoraastetta

Keitä makaroonit liemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Kuullota sipulit pannulla, lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Sekoita makarooni, sipuliseos ja valutetut tonnikalat keskenään. Kaada seos uunivuokaa, ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti